Wednesday, April 30, 2008

Koninginnedag

We zijn net met z'n vieren op de koninginnemarkt in Diepenveen (een klein dorp grenzend aan Deventer) geweest. Ik heb met haviksogen lopen speuren naar scrapspulletjes. Het was niet veel maar ik heb toch nog wat knopen en stansjes weten te bemachtigen. De meiden hadden natuurlijk alleen maar oog voor speelgoed. En Ron die lieverd kon het niet laten toch wat voor ze te kopen.
Ron en de kinderen gaan straks lekker bbq-en met de buren (alweer), en ik moet vanavond helaas werken.


This morning we went to the Queensmarket in Diepenveen ( a small town near Deventer. Queensday means that Holland is cellebrating the queens birthday. Everybody dresses themselfs in orange and you can sell your old stuff. I've found some buttons and templates for cardmaking. the grils only had eyes for toys. And Ron the sweetheart did have to buy them something.
Ron and the grils are going to bbq with the neighbours, and I have to work this evening.


Ik heb vandaag niet veel nieuws te laten zien. Een tijdje geleden heb ik voor de meiden een wanddecoratie gemaakt. De afbeelding van de vlinder heb ik van internet en in vilt nagemaakt.
En omdat ik nog een vlinder over had heb ik daar een kaart van gemaakt. Het papier voor de wanddecoratie is van Basic Grey. Het papier voor de kaart is inpakpapier van de bruna.


Nothing new to show you today. A while back I made walldecorations for the girls. The picture of the butterfly is from the internet, and made from felt. And I had one butterfly left, so I made a card of it. The papers for the walldecoration are from Basic Grey. And the papers for the card are wrappingpaper.

Bedankt voor jullie bezoekje en een fijne koninginnedag nog verder.

Thanks for your visit and have a nice day.

5 comments:

Bunny-Zoe's Blog said...

These are gorgeous. I love the bright and colourful butterflies. Nikki x

ஐBeatriz Jenningsஐ said...

those are cute! ;)Beautiful!

chelemom said...

This is beautiful!!! Love the vibrant colors!

Allison said...

This is lovely...so unique!

malieta said...

I love your butterfly decorations..so cute and the colors are awesome!
malieta:)